oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 153863

Podarim: Ženska oblačila velikosti 36, 38 in 40 - vse sorte, za vse sezone.

Ljubljana, 10.09.2012:

Poletna krila, obleke, majčke, puloverje, tudi kaj formalnega, tudi kakšen dodatek. Oblačila so moja, rabljena. Podarjam samo popolnoma uporabne kose, brez raztrganin ali madežev. Zaradi raznolikosti najraje podarim dvema, npr. mamici in hčerki (nekateri kosi so primerni tudi za punčke, čeprav so bili kupljeni za ženske), ali sestrama, ali prijateljicam... ni pa nikakršen pogoj. Lahko podarim tudi za nadaljnje posredovanje, če katera pozna več žensk/deklet ki bi oblačila rabila.
Lahko podarim vse skupaj, ali pa si izbereš/izberete kar ti/vam je všeč oz. prav. Glede na vaše želje oz. morebitno stisko se lahko dogovorimo tudi za prevzem kakšnih starejših oblačil, ki so po mojem mnenju čisto nosljiva, se pa vidi da so rabljena. Če me kontaktira družina, se najde tudi kakšno oblačilo za fanta. Skratka, vse se dogovorimo po pošti.

OHRANJENOST:   
Večina kosov je dobro ohranjena, najde se tudi kakšen skoraj nerabljen. Umazanih ali strganih in razvlečenih oblačil ni vmes.

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).