oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 154330

Potrebujem: iščem starejšo kmetijo

17.09.2012:

Smo mlada družina in iščemo hišico lahko starejšo ali kmetijo ker smo v najemu in je stanovanje postalo pretesno ker pričakujemo še šestega člana iščemo večje bivališče ker kreditov pač z partnerico ne dobiva si kupit ne moremo nič zato če ima gdo kako hišico in bi jo dal v najem za simbolično ceno z kasnejšo možnostjo odkupa naj se nam prosim javi ali pa gdo ki ima namen podariti hišo cerkvi naj enkrat negdo naredi izjemo in podari nekomu ki jo res res potrebuje in si je ne more sam kupiti hvala lepa za to branje v upanju da se najde kakšen človek ki bi se usmilil mlade družine hvala in lep pozdrav.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).