oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 154382

Podarim: Mlada črna muca Betty

Apače, 03.12.2013:

4,5-mesečna mucka Betty je zdrava, cepljena proti kužnim boleznim, testirana na mačji aids, levkozo (vse negativno), odpravljene ima zunanje in notranje zajedavce in išče nov dom. Pred odhodom v stalni dom bo še sterilizirana.Zaželen je dom v katerem bi imela družbo (vsaj) še enega zdravega muca ali muce, saj obožuje mačjo družbo.Lahko pa vzame zraven katerega od svojih mačjih prijateljev.Črna mačka prinaša srečo in ima čudoviti karakter. So najlepše muce na svetu in vsak dan spremeni v čudovitega..... Črne mačke niso čisto nič drugačne od ostalih. Njihov kožuh je pač črn. In to je to. Črni mački prinašajo srečo (tako kot vsi ostali) svojim skrbnikom. Muca se oddaja odgovornim ljudem s posvojitveno pogodbo, s katero morate zagotoviti veterinarsko oskrbo po potrebi, redno cepljenje, dobro počutje in varnost. Kontakt: 0 40 / 513 - 715 ali pišite na meil: dabra1 2 @ s i o l , ne t.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).