oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 155052

Podarim: 2 ohišja (box-a) za nizkotonec (woofer)

Vrhnika, 26.09.2012:

Podarim dve prazni ohišji, v katerih so bili prvotno vgrajeni 12 palčni wooferji. Ohišji sta profesionalno narejeni in bili uporabljeni pri ozvočenjih privatnih zabav. Zaradi velikih dimenzij (72x100x50cm)in mase (cca. 100kg vsako ohišje) sta bolj primerna za fiksno postavitev - lokali, klubi, društveni prostori, ... Narejeni sta mislim da iz mediapana, oblečeni s filcem (lepljen in fiksiran po robovih), znotraj je akustična pena, kabli za priklop zvočnikov in zadaj dva speak-on priključka (vezana vzporedno). Luknji je možno tudi povečati za vgradnjo 15 palčnih wooferjev. Ogled in prevzem je možen na Vrhniki v popoldanskih urah oziroma po dogovoru.

OHRANJENOST:   
Ohišji sta stari približno 5 let, eno je odlično ohranjeno, na enem ohišju pa je na enem robu filc malo strgan - mačka si na njem rada brusi kremplje :)

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).