oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 156359

Podarim: Mala muca - belo siva

Trojane, 13.10.2012:

Naša mala najdenka išče dom. Nekdo jo je zavrgel in se je zatekla k nam - podhranjena, prestrašena, s krvavo vnetimi očmi in notranjimi zajedalci.. V dobrem tednu si je popolnoma opomogla, oči ima že zdrave, veliko je in spi, uporablja izključno mačje stranišče. Tudi veterinar je potrdil, da je popolnoma zdrava. Odkar je prišla samo prede in ob vsaki priložnosti zleze v naročje, se zvije in zadrema. Oddamo jo samo v stanovanje, saj po vsem, kar je prestala, potrebuje veliko nežnosti. Razume se tudi z ostalimi živalmi, naših precej velikih psov se prav nič ne boji, očitno tudi mačk ne, ampak naših tečnob itak ne pustimo zraven, ker jo podijo.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).