oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 158492

Podarim: Mici in Asko

Murska Sobota, 04.02.2014:

Zunaj je mrzla zima, muckoma pa grozi, da ostaneta brez strehe nad glavo, saj sta po smrti lastnice v lanskem letu ostala sama. Zato pa imate vi zdaj čudovito priložnost, da v svoj dom sprejmete ljubezen, oblečeno v mačje kožuščke. Sanjata o toplem domu s prijaznimi ljudmi. Črno bela lepotica Mica je dama zrelih let in je sterilizirana. Malo boječa, zato bo verjetno rabila malo več časa, da se navadi na nov dom in novega lastnika. Ko pa se bo navadila novega okolja, se bo pokazalo, da je velika cartika. Črni lepotec pa je Asko, star 4 leta in kastriran. Oba sta sobno čista, ter navajena izhodov. Kdorkoli ju bo sprejel v svoj dom in srce, bo v zameno dobil neomejeno in brezpogojno ljubezen. Ni nujno, da gresta skupaj, saj nista preveč navezana en na drugega. Kontakt: ali mail Če bi radi o njej izvedeli kaj več ali ji ponudili stalni dom, pokličite na tel. številko 0 5 1/ 225 -815 ali pišite na meil .

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 leta



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).