oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 159922

Podarim: Črno-bela nagajivčka Knofla in Flek

Kranj, 15.12.2012:

Bratec in sestrica v črno-beli kombinaciji sta izredno simpatičen parček, s predvidenim datumom kotitve v koncu avgusta 2012. Vse kar delata, delata v dvoje. Ko en od njiju gricka brikete, jih tudi drugi, ko spi eden, spi drugi in kar je najbolj posrečeno, če čohaš enega, prede tudi drugi. Flek izredno rad poležava na višjih predmetih, največkrat je to glava, Knofla pa med tem elegantno s prekrižanimi tačkami drema v naročju. Sta zdrava, družabna, igriva, navajena mačje in človeške družbe in pridno uporabljata mačji WC. Oddajata se izključno v paru s posvojitveno pogodbo DZZŽ Kranj. Sta zdrava, razbolhana in razglistana, FiLV in FeV negativna, pred odhodom v novi dom pa bosta tudi sterilizirana/kastrirana, cepljena in čipirana.
Novi lastnik bo torej dobil zvesta in zabavna prijatelja, ki se bosta izkazala tudi kot odlična družabnika za poležavanje na kavču.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).