oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 160556

Podarim: Ljubek mali mucek MEDO išče dom

Slovenj Gradec, 10.12.2012:

Iščemo dom za ljubkega tigrastega mucka, ki smo ga poimenovali MEDO. Mucek je pri nas v oskrbi že dober mesec in pol. Je neverjetno prikupen, se zelooo rad igra in glasno prede. Ko je skupaj s še dvema sestricama prišel k nam v oskrbo je bil popolnoma divji in neudomačen, sedaj pa je pravi scartljanček in zelo navezan na človeka. Medo je bil veterinarsko pregledani in dobil vso potrebno terapijo proti notranjim in zunanjim zajedalcem (p.s.: stroške zdravljenja novemu lasniku NI potrebno plačati). Na željo novih lastnikov bo pred odhodom v novi dom tudi kastriran.
Navajen je na mačji wc in tudi na družbo drugih odraslih muc. Od kar je pri nas, biva samo v hiši.Mucka oddamo izključno resnim in odgovornim ljudem, ki si ga želijo kot novega domačega člana in so pripravljeni zanj skrbeti (kvalitetna in redna prehrana, redna veterinarska oskrba) ter ga imeti radi!!! Glede na njegov karakter, je mucek bolj primeren za notranje bivanje.
(kontakt: 041*890*879 ali 041*938*263)

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).