oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 160617

Podarim: Muca Sansara

Mozirje, 11.12.2012:

Mala Sansara, stara 2 meseca.
Še ena majhna mačica iz nabrežja reke.. Spet še ena tistih, ki je bila odveč in so se je želeli rešiti z utopitvijo.. Mala mačica je bila ob najdbi v totalnem šoku, podhlajena, dehidrirana, lačna, in mučena..
Zadaj na glavi ima izpuljen velik šop dlake, izpuljene ima tudi tiste dolge močne dlačice na desni obrvi, k sreči so brčice pustili na miru, na gobčku ima rano, odrgnino na tačkici, med krempeljčki neko lepilo.. Vse bo ok, vsako rano čas poceli, najbolj pa celi ljubezen.
Ko se je najedla, je sledilo gretje na termoforju in cartanje.. Šele po parih urah je končno prvič zapredla ♥
Po kratki igri pa izmučena zaspala v naročju.. Naprej jo je grel termofor..
Včeraj se je Sansara ponovno rodila, v Swahili jeziku točno to pomeni njeno ime, ponovno rojstvo. ♥
Malčica je stara 2 meseca, takoj je prejela tableto proti notranjim zajedalcem, kmalu bo tudi cepljena, ko bo dovolj stara tudi sterilizirana.
IŠČE LJUBEČ DOM, kjer se bo lahko stiskala in cartala. V kratkem času je pokazala, kako se hitro naveže na človeka. KDO JI LAHKO PONUDI TO ZAVETJE ZA CELO ŽIVLJENJE? Oddaja se za izključno notranje bivanje s pogodbo Društvo Lučka.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).