oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 160933

Podarim: Mucki Žak, Pak, Mak in Tigi iščejo dobre domove

Ljubljana, 15.12.2012:

Trije bratci muci (Žak, Pak in Mak) in njihova sestrica (Tigi) iščejo tople domove. So najdenčki, ki so prve tedne življenja preživeli zunaj na mrazu. Vsi so zdravi, prijazni in igrivi. Tigi je zaenkrat še malo prestrašena, a se tudi ona privaja na bližino človeka. Pridno uporabljajo mačji wc in počasi spoznavajo, kako kremplje brusiti na praskalniku :). Psa se na začetku malo bojijo, po nekaj minutah pa se sprostijo in so veseli nove družbe. Stari so približno 3 mesece. Pred oddajo bodo kastrirani/sterilizirani. *Žak: ima črno-bel kožušček, je najmanjši in najbolj navihan *Pak: ima srebrno-bel kožušček, zelo prikupen in precej umirjen, najraje se greje na radiatorju in prede *Mak: ima črn kožušček z belimi nogavičkami, je največji in uživa v naročju človeka *Tigi: ima tigrast kožušček, je edina punčka, trenutno še malo plašna, a zelo simpatična in igriva - najraje se podi za žogicami Iščejo domove, kjer bodo:
- živeli le v hiši ali stanovanju, - hranjeni s kvalitetno hrano, - obiskali veterinarja, če bo to potrebno.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).