oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 161253

Potrebujem: pomagaj te prosim vas

20.12.2012:

Danes me je s sosedovega telefona poklicala gospa iz Lendave. Obupana prosi za pomoč. Sedemletna deklica bi nujno potrebovala škorenjčke št.29/30, bundico, hlače, pulovarje...kakršnokoli oblačilo. Prosila je za kakšno dobroto, ki bi jo lahko postavila na mizo za praznike, da bodo otroci vsaj malo uživali. Dragi prijatelji, lepo vas prosim pomagajte ji. Morda bi lahko tiste gospodinje, ki pečete potico in piškote dodale malo več še zanjo? Pozivam vse prijatelje iz Lendave in okolice, pokažite, da ste srčni in ji pomagajte. Potrebuje praktično vse od obleke, hrane, šamponov, praškov do pomoči pri plačilu položnic. Trenutno je bolna a ne more k zdravniku, ker nima zavarovanja. LEPO PROSIM POMAGAJTE!!!

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).