oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 163920

Potrebujem: SENO za krmo živali

31.01.2013:

V okviru Zavoda Karitas Samarijan deluje program Vrtnica, ki je namenjen socialni rehabilitaciji oseb z zasvojenostjo z alkoholom. Zagotavljamo urejanje življenja z bivanjem v stanovanjski skupnosti. Pomemben sestani del programa je delovna terapija. Uporabniki pod vodstvom terapevta vodijo gospodinjstvo, urejajo okolico hiše, skrbijo za živali (koze, prašiči, zajci ipd.), pomagajo in izvajajo razna vzdrževalna dela, obdelujejo vrt in njivo. Žal nam letos ne bo zadoščala lastna zaloga sena za krmo živali. Prosimo dobre ljudi za pomoč s senom. Dobrodošlo je tudi razno orodje ali stroji za delo na domačiji, stavbno pohištvo.
Delujemo na področju Istre.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).