oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 164032

Podarim: Mačkona Mišel in Niki

Ljubljana, 01.02.2013:

Mišel in Niki sta bratca, stara skoraj eno leto. Sta razigranca, ki znata presenetiti z neverjetno crkljivostjo potrebo po človeški bližini. Oddajam ju ker ju žal ne morem obdržati zaradi astme na novo priseljene cimre. Do sedaj sta bivala samo v notranjih prostorih, zato se tudi oddajata za vsaj delno notranje bivanje. Sta velika razvajenca, zato želim, da gresta v roke dobrim ljudem, ki se bodo ukvarjali z njima in jima nudili dober dom. Niki je kratkodlak, Mišel pa dolgodlak, vajena sta uporabe mačjega wc-ja in slišita na ime. Oddajata se izključno v paru, saj sta izredno navezana en na drugega. Predaja bo izvedena v Ljubljani. Poleg podarim še dva mačja wc-ja, posodice za hrano in praskalnik. Muca sta sicer zdrava in nimata nobenih težav, sta tudi lepo vzgojena. Lahko ju pripeljem kamorkoli v okolici Krškega ali Ljubljane.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 9 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).