oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 166049

Podarim: Podarim podganji parček s kletko in pripomočki.

Notranje Gorice, 17.03.2013:

Pozdravljeni! Si želite popestriti vsakdan s kakšno simpatično živalico, ki zganja vragolije? Podgane so živahna bitja, niso zahtevne glede hrane, puščajo suhe kakce in se za njimi hitro in lahko počisti. Podganji parček bele barve z rdečimi očmi išče topel dom in skrbnega lastnika, ki ju bo razvajal. Poleg dveh manjših kletk podarim vrečo briketov, nekaj žaganja, par posodic, flaški za vodo. Glede hrane nista zahtevna. Rada grickata oreščke, suho in sveže sadje, zelenjavo in še kaj. Če ste iz Ljubljane ali okolice, vam par z vso opremo dostavim med vikendom na dom. Za odgovore na morebitna vprašanja, fotografije živali, opreme ipd. vam z veseljem posredujem prek e-maila. Za pozornost se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam. Žiga. PS O omenjenih živalih ne vem ničesar, ker ju je neodgovoren lastnik pustil v lokalu... Ker sta živali že odrasli, sta primerni za tiste izmed vami, ki imate izkušnje s podganami in dovolj prostega časa za igro z njimi, saj ob neustreznem ravnanju tudi ugrizneta.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 1 leto



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).