oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 166628

Podarim: Oblačila za dečka 9 mesecev +starega

Maribor, 10.03.2013:

Podarjam nekaj stvari za dečka, starega 9 mesecev +. Naš sinek je rojen julija.
Oblačila so naslednja:
- svetlo modre dolge hlače iz tankega materiala številka 74(moj sinek jih je nosil do leta in pol večinoma doma zato so zaflekane vendar v enem kosu)
- trodelen poleten kompetek, ki ga sestavljajo: rjave kratke hlače, rumena majica brez rokavov in karirasta srajčka s kratkimi rokavi velikost 24-30 mesecev(kompleteh je bil le opran, zlikan in zložen, nikdar nošen)
- sivkasta spodnja majica z motivom medvedka Puja in Tigra (večja velikost)
- 2 para debelih zoknov z "bremzicami" št. 18-19 (protidrsni zoknji za doma)
- 2 para sredje debelih zoknov št. 19
-5 parov črstastih zoknov št. 18-19 (3 pari niso bili nikoli nošeni)
Zraven podarim še ropotuljice na vrvici za na voziček z motivom ovčk (v rumeno-modro-zeleni barvni kombinaciji) in 4 tetra cunjice za umivanje otročka (z temno modrim robom, nikoli rabljene, ker sem jih kupila preveč).
Omenjene stvari bi najraje podarila nekomu, ki jih za svojega otročka zares potrebuje in ki bi tudi v bodoče z veseljem vzel stvari ki jih moj sinek ne potrebuje več. Če imaste doma slučajno tudi starejšega sinka bi bila zelo vesela kakršnih koli oblačil velikosti 86+ oz. 2 leti+.

OHRANJENOST:   
Dolge hlače so "flekaste" vendar čiste in v enem kosu. 6 parov zoknov je nošenih. Ropotuljice so malo rabljene. Vse ostalo je novo nikoli uporabljeno.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).