oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 168761

Podarim: Main-coonasti Puhi in modra širokoprogasta Trisha

Kranj, 28.04.2013:

Puhi je mlad, a zelo velik muc in tudi velik crkljivček in zabavljač. Obožuje tekočo vodo, pa igro z mačjo rugby žogico in tek za miško na štrikcu. Puhi je tudi velik človekoljub – ljudi naravnost obožuje, sam ne ve, kako bi se bolj priliznil, prikupil, stisnil v objem...le po naročju se ne mara valjat prav preveč. Puhi se krasno razume z muco Trisho, zato iščeta izključno skupen dom, pri poznavalcih in oboževalcih mačk.
Puhi je bil koten ocenjeno v začetku septembra 2012. Je razbolhan in razglisten, 2x cepljen in testiran (negativen), kastriran in čipiran. Oddaja se s posvojitveno pogodbo za izključno notranje bivanje, s kvalitetno prehrano in veterino po potrebi, izključno v paru z muco Trisho, poznavalcem in oboževalcem.
Trisha je mala simpatična muca, velika crkljivka in prava klovnesa =) V širokoprogastem vzorcu njenega kožuščka se prepletajo dimasto siva, svetlo siva in peščena barva. Trisha obožuje igro, pa crkljanje, pa igračko - pojočo račko Pepo in svojo plišasto ovčko, še najbolj od vsega pa obožuje družbo ljudi. Trisha je zelo družabna mačica, krasno se razume s cimrom – mucom Puhijem, zato iščeta izključno skupen dom, pri poznavalcih in oboževalcih mačk. Trisha je bila ocenjeno skotena 31.10.2012. Je razbolhana in razglistena, testirana na mačji aids in levkozo (je negativna), sterilizirana, 2x cepljena in čipirana. Oddaja se s posvojitveno pogodbo za izključno notranje bivanje, s kvalitetno prehrano in veterino po potrebi. Išče dom, kjer jo boste razvajali in jo imeli neizmerno radi, skupaj z njenim cimrom, mucom Puhijem.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 6 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).