oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 168763

Podarim: Čudovita Pikapolonca

Kranj, 28.04.2013:

Pikapolonca je muca, ki je bila skotena konec junija 2012 in je v skrbništvu že od prvega tedna starosti dalje. Najdena je bil kot majcen dudarček, zavržena skupaj z bratcem Timijem. Z veliko truda, skrbi in ljubezni je Pikapolonca zrasla v prečudovito mačkico, ki pa je ne krasi le lep in prav poseben izgled, ampak tudi čudovit karakter. Pikapolonca je izredno nežna in zelo cartasta muca, ki zaprede takoj, ko jo ogovoriš. Pikapolonca išče dom, v katerem bo imela tudi mačjo družbo. Še najraje bi s seboj v nov dom odpeljal svojega bratca, muca Timija. Pikapolonca je razbolhana, razglistena, testirana (je negativna), sterilizirana, čipirana in že dvakrat cepljena. Oddaja se za izključno notranje bivanje, s kvalitetno prehrano in veterino po potrebi. Nahaja se v Kranju.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 9 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).