oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 168765

Podarim: Želvovinka Žužain mežikajoči muc Rene

Kranj, 28.04.2013:

Žuža in Rene sta neločljiva prijatelja. Sprejmeta vse in vsakogar, tako mačke kot tudi pse. Sta nekaj nabolj nezahtevnega. Vedno tičita skupaj in se zabavata. Če se jima pri igri ali crkljanju pridruži še kdo, ga takoj vzameta za svojega :).
Ne rineta neprestano v naročje, če pa ju hočeš pocrkljati, jima je zelo všeč in hitro vključita motorček, vmes pa s tačko rada pobožata po obrazu. Renejček je zlato bitje, ki je ob najdbi imel eno od očes v izredno slabem stanju, zato je bila potrebna operacija, v kateri so mu oko odstranili ter ga zašili. Tako sedaj zgleda, kot da bi mežikal. :)
Zato išče dom, kjer ga bodo imeli radi točno takega kot je, mucka z železno voljo in zlatim srcem. Poleg njega pa seveda še njegovo prijateljico Žužo. Sta cepljena, sterilizirana/kastriran, testirana na Felv/Fiv. Iščeta skupen dom.
Pogoji posvojitve: izključno notranje bivanje, kvalitetna prehrana, veterinarska oskrba po potrebi, podpis posvojitvene pogodbe.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 6 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).