oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 168997

Potrebujem: Nov 2013 V3 Stokke Xplory / Stokke Crusi voziček

15.04.2013:

Skype ID: Childcareplaza Nov 2013 V3 Stokke Xplory osnovni voziček Prodaja v odličnem stanju zelo čudovita. Najvišja 2 v 1 otroškem vozičku, postelje in hodi. Ta postavka je v odličnem stanju, tekstil sedež in sedež nove blagovne znamke in tkanine na Carrycot so čisti in brez madežev in si skoraj novo. To je zelo čist primer nov element. Paket vključuje:
Podvozje, dežjem, mreže proti komarjem, Baby pad vložek, tekstilna sedež z Seat padding
, Zadnji pokrov tekstil, Hood z vizirjem, Harness zaščita, nakupovalna vrečka, držalo za pijačo, Seat Rail s Cover, Carrycot z baldahinom, vzmetnice in prenosni otroški zaščito pred dežjem. Lahko pa nas kontaktirate za druge otroške vozičke, ki jih potrebujete. Skype ID: Childcareplaza Hvala.



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).