oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 170466

Podarim: POVRNITE SI ZDRAVJE - KOLOIDNO SREBRO - UNIČEVALEC BAKTERIJ IN VIRUS

Ljubljana, 07.05.2013:

Podarim po 1 dl koloidnega srebra. Priložim seznam z boleznimi, ki jih uspešno odpravlja ali blaži. Ni kemični proizvod. Uporabljali so ga že Stati Grki in Rimljani, z njim so zdravili takratne bolezni. Želim, da preizkusite to čudovito tekočino in se seznanite z njegovimi učinki in uporabo. Nima stranskih učinkov. Uničuje bakterije, viruse, glivice in parazite pri ljudeh, ki so največkrat vzrok za nastale bolezni, uporaba pri živalih in tudi v vrtnarstvu.
Pomaga oziroma zdravi naslednje bolezni:
- odpravlja glivice na nogah, uničuje kandido, odpravlja alergije in vnetja (bakterijske in virozne okužbe);
- pri utrujenih očeh, pri vnetju oči, - pri herpesu zoster (pasovec), herpes na ustnici (se posuši v dveh dneh)
- pri vnetju ušes
- pri viroznih obolenjih, boleče grlo, - blaži opekline tudi opekline pri sončenju (zelo uspešno), - rane in odrgnine (razkužimo in ne pride do gnojnega vnetja, se hitro zaceli)
- apke (mozolji na obrazu ali po telesu – se hitro posušijo, izredno primerno za mladostnike)
- dezinfekcija pitne vode, kuhinjskih pripomočkov (deske za rezanje), sanitarij, - blaži težave sladkorne bolezni - blaži želodčne in črevesne težave
- blaži težave krčnih žil - v vrtnarstvu – uniči plesen na paradižniku, kumarah in drugih rastlinah in sadju Ob ogledu oglasi si številko izpišite na papir, da boste lahko poklicali.

OHRANJENOST:   
Izdelek je na novo narejen.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).