oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 172735

Podarim: Mali muc Tomi

Rakek, 10.06.2013:

Muc (star dober mesec, ODDAM, ko napolni 12 ted., trenutno tehta 500 g) je najden v grmovju, ob robu gozda pri Dolenji vasi (Cerknica), imel je vnete oči in drisko, a ga zdravim in se stanje hitro izboljšuje. Sumim, da so ga neodgovorni in brezsrčni ljudje namerno odvrgli v gozd. Tomi je bil danes na veterinarskem pregledu in je razbolhan, razglistan, test za mikrosporijo negativen, skratka mucek je zdrav in zelo ješč (je mehko in trdo junior hrano, pije mačje mleko v prahu). Je zelo crkljiv in navajen družbe ljudi, saj nenehno prede in išče naročje. Muc je navajen družbe psov in drugih mačk. Je tudi zelo samostojen in gre že sam na mačje stranišče. Rezervacije za posvojitev sprejemam na email. Brezplačen prevzem na Rakeku. Prednost imajo tisti, ki nudijo notranje bivanje z izhodi na prosto. Veronika.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).