oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 173293

Podarim: Muca Čarna

Mozirje, 19.06.2013:

Čarna je 5 mesečna muca, ki je v boju za preživetje, izgubila precej pomembnih gramov in ji trenutno lahko preštejemo vse koščice na telesu. Je prijazna, pravzaprav kar malo preveč in sta človekovo krilo in roka, ki boža, zanjo sveta in se prepušča razvajanju ure. Njen gobček in tačice so obarvane z oranžnim pridihom in je prav ljubka, ko jih sonce toplo obsveti. Je večkrat in manjše porcije, pije in uporablja mačje stranišče, vse to brez težav....... smo zapisali pred dvema mesecema. Danes stara 7 mesecev, je zdrava, porejena in nadvse prijazna, cartasta muca.
Čarna je bila 19.03. testirana na FelV in FIV in je negativna, 27. 03. sterilizirana, v prihodnjih dneh bo tudi cepljena in je pripravljena za oddajo.
Odda se s pogodbo društva Lučka, za notranje bivanje, lahko tudi v varnem izpustu, če je mogoč.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 8 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).