oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 173321

Podarim: Ella išče dom

Maribor, 19.06.2013:

Človek.. kaj si spet storil? Pustil si me daleč za sabo, sredi velikega mesta, sredi velikih cest, sredi ulice. Brez vode, prestrašena sem se skrivala pod avtom, cel dan jokala, pa so me vsi preslišali. Avto se je odpeljal in videli so me.. tako drobceno, nemočno. Nihče me ne želi, vzeli so me v avto in odpeljali.. odpeljali do hiše, kjer so me sprejeli. A le za kratek čas. Zdaj nujno potrebujem novega skrbnika, novo družino, ki me ne bo nikoli zapustila. Skrivam se pod poštrčki in počivam, zatiskam oči in poskušam zaspat.. mogoče se zbudim in bo spet vse po starem? Mogoče bom spet ob svoji mamici. Štejem komaj mesec dni.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).