oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 175297

Podarim: Skupaj bomo preučili vaš položaj

Medvode, 22.07.2013:

Pozdravljeni, Začnem tako, da vas opozori, da ne sprejema vse in
karkoli v trenutku stiske. Jaz poskrbel za vse težke nekaj dneh in ne zaljubljen zaljubljen. Možno je, da se boste tudi posojilo, ki se zatakne pod določenimi pogoji. Da vam povem še jaz pustil moje kontaktne podatke, tako da pustite prosto izbiro, da se pridružijo kadar koli, tudi za informacije (to nič ne stane, in to jim lahko pomaga iz težkih razmerah) Lahko me kontaktirate za dodatne informacije na naslovu po e-pošti:

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni, gospod in gospa Ni videl dokazov, mora podpirati osebo v težkih razmerah, Ta pluralistična in stanje mednarodnih naložb vizija me je pripeljalo do nove vrste naložb, ki je pripravljen. V bistvu sem ponujajo svoje storitve na poštenim posameznikom, ki potrebujejo finančno podporo, da bodisi ustvarjanje pridobitne dejavnosti je zagotoviti boljšo prihodnost s predvidenim 2% obrestno mero, ki jo želim pravijo, da sem pripravljen, da vam odobri posojilo med 3000 € in več kot 2500. € 000 €, ki sem jih pripravil za to kapitala približno 20. 550. 000 €. Torej, da posojila, medtem pa obračal kapital, prav tako mi pomaga, da povečajo svoje dividende. Skratka, to je malo dokaz več posojil kot jaz. Jaz ne bi v ničemer kršil zakon oderuštva. Pripravljen sem lahko vsak iskren in resen oseba, seveda mi plačali v razumnem roku. Torej, če vas zanima, ne oklevajte v stik z mano čim prej na moj osebni email: razpravljati, da bi razpravljali o mogočem sporazumu. Z namenom, da podpre kdorkoli v težavah. Prosim pišite mi na tem naslovu je, da bom lahko pojasniti ukrepe za spremljanje za pridobitev posojila. Vaš odgovor mora vsebovati znesek, ki ga potrebujejo, utility posojila sledenje vaše telefonske stike. Opomba: Moj cilj je, da posojila za ljudi v stiski kot vi.

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).