oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 176087

Podarim: Financiranje Ponudba

Muta, 05.08.2013:

Pozdravljeni biti delničar banke, imam ključ, ki bo uporabljen za dodelitev posebnih posojil kratko-in dolgoročne od 3000 € do 500.000 € za vsako resno in odgovorno osebo, ki išče posojilo.
4% obresti na leto, glede na znesek, ki se izplača, ker nimam posebej rad kršil zakon oderuštva.
Plačate lahko od 1 do 20 let, odvisno od najvišjega zneska posojenega.
To je do vas, da mesečna plačila. Sem samo vprašati
Priznanje lastnoročnim potrjenega dolga. Hvala in čaka, da vas posoditi.

OHRANJENOST:   
Pozdravljeni biti delničar banke, imam ključ, ki bo uporabljen za dodelitev posebnih posojil kratko-in dolgoročne od 3000 € do 500.000 € za vsako resno in odgovorno osebo, ki išče posojilo. 4% obresti na leto, glede na znesek, ki se izplača, ker nimam posebej rad kršil zakon oderuštva. Plačate lahko od 1 do 20 let, odvisno od najvišjega zneska posojenega. To je do vas, da mesečna plačila. Sem samo vprašati Priznanje lastnoročnim potrjenega dolga. Hvala in čaka, da vas posoditi.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).