oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 177374

Podarim: Podarim zapuščeno mucko

Celje, 26.08.2013:

Podarim muco, staro približno 4 mesece. Našla sem jo, ko je prestrašena jokala, skrita pod avtomobilom. Jaz je ne morem obdržati, saj pri meni že živijo tri mačke in za četrto ni več prostora. Vendar pa si želim, da bi moja najdenka našla nov dom, kjer jo bodo imeli radi. Želim jo podariti nekomu, ki bo imel zanjo veliko časa, saj ni rada sama. Poleg tega, da se hoče kar naprej božati (in to tudi vedno pove :) ), je zelo igriva. Rada ima družbo drugih mačk, pa tudi kakšnemu kužku bi se prilagodila. Navajena je življenja v stanovanju, zato se oddaja izključno kot notranja muca ali z izhodom na vrt, če si tega kdaj želi. Mucka je res nekaj posebnega, zato si želim, da bi kmalu našla nove ljubeče lastnike.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).