oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 178575

Potrebujem: potrebujem oblačila ženska

14.09.2013:

Potrebujem oblačial ženska jesenska in zimaska hlače mikce jopšce bunde kabinizone trenerke žabe nogavice pulije polovarje rokavice šale pač kar imaste odveč in ne veste kam z njimi jz pa potrebujem za sebe konfekcije 40-42-48 in obutev 39-40-41 škornje teniske balarinke gležnarje čevlje copate bodite resni ker potrebujem te stavri ker jih žal ne morem kupiti ker sem nezaposlena in ni denaraj da bi kupila si za sebe in za svoje dve hčerki če imaste za odati me pokličite na gsm o3o 616-377 isti oglas imam tudi za sina ki potrebujem oblačila če imaste še za sina oblačila potrebujem tudi škornje za sina za dež prosim bodite resni pa če je možno po pošti ker nimam prevoza do vas da bi prišla iskati jih če pa želite pa vrnem poštino nazaj.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).