oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 179124

Podarim: Dva dolgodlaka morska prašička - samčka

Ljubljana, 23.09.2013:

1.8. se je naša pujsja družinica povečala za 4 člane. V tem času smo preživeli skupaj veliko lepih trenutkov, sedaj pa je napočil čas, da male kepice lumpajo in osrečujejo novo družino. Dvema fantkoma preko ustnega izročila nismo uspeli najti novega doma, zato smo se odločili za oglas. Na slikah sta Lisko in Uhko, dolgodlaka bratca stara 8 tednov. Oddajata se skupaj (po možnosti brez prisotnosti samičke, da bi se idila nadaljevala :)). Oba sta veterinarsko pregledana, zdrava, živahna in neizmerno prisrčna. Hranjena sta bila z najboljšo hrano (kvalitetno seno, zelenjava iz vrta ali tržnice in Oxbow briketi za mladičke) in redno crkljana, tako da sta navajena ljudi.
Ker bi ju radi oddali skrbnim lastnikom in jima zagotovili primerno prehrano še naprej, bi ob oddaji še prodali novo, neodprto 4,5 kg vrečo Oxbow briketov za mladičke. Cena vreče je 25 € (lahko preverite pri spletni trgovini, ali pa vam pokažem račun) in je za najkvalitetnejšo hrano na našem tržišču, če ne nasploh, zelo poceni (1 kg nekvalitetnih briketov stane 4 € do 5 €). To je dovolj briketov za okoli 6 mesecev, kar pa je tudi čas, ko naj bi jedli brikete za mladičke. S tem bi se tudi radi izognili temu, da bi pujska postala hrana za plazilce... Ker zna biti skrb za prašičke težja, kot se zdi, bi z veseljem predali znanje in izkušnje na nove lastnike, če jih ti potrebujejo.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 8 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).