oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 179257

Menjam: Oblačila za novorojenčka velikost 56

Ljubljana, 27.09.2013:

Oblačila za novorojenčka velikost 56 menjam za 2 škatli 6x80 mokrih robčkov Mueller ali DM.
Ponujam nekaj oblačil št. 56 za dojenčka: majčka Okaidi z dolgimi rokavi, kompletek - bodi z dolgimi rokavi + hlačke + kapica), kompletek majčka s kratkimi rokavi - kratke hlačke (št. 50, a sta velika za 56), 2 pajacka z dolgimi rokavi, 5 bodijev na preklop s kratkimi rokavi (so nekoliko manjši, nam so prišli prav v prvih tednih, da ni vse viselo z otroka), 1 tanjše žabice, 4 pari nogavičk, 2 para rokavičk (zaščitne rokavičke, da se novorojenček ne popraska z nohtki) in 1 kapica.
Zraven prilagam še nerabljene škarjice za nohte za dojenčka, ostalo nam je še 6 pleničk iz Muellerja (velikost 2-5 kg), za dobro voljo pa še sonce, ki na poteg igra uspavanko.
Menjam za dve škatli mokrih robčkov iz Muellerja ali DM-a (pakiranje 6x80 robčkov), v Muellerju so nekoliko cenejši in stane 1 škatla 7,49, v DM-u pa 7,95 eur.
Sem iz Ljubljane.

OHRANJENOST:   
Majčka Okaidi ni bila nikoli rabljena, ker smo jo dobili za darilo, ko je bila že premajhna, podobno je bilo s kompletkom, ki je bil oblečen 2x, rokavičk in roza kapice nismo rabili, odlično so ohranjeni tudi pajacka in roza kompletek. Bodiji in žabice so zaradi slabše kvalitete materiala v malce slabši formi, a so čisti in nič strgani, nogavičke pa so malce scufane, a tudi cele.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 20 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).