oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 181671

Podarim: Muca Oranžka in mucek Spa iščeta dom (skupaj ali vsak posebej)

Ravne na Koroškem, 02.11.2013:

Muca Oranžka in mucek Spa še vedno iščeta svoj stalni dom... skupaj ali vsak posebej. Oranžka je stara 5 mesecev in je od rojstva notranja muca, je čista igriva in cartljiva. Pogoj za oddajo je sterilizacija, pri kateri nudimo pomoč. Iščemo ji notranji dom, kjer ni mlajših otrok, vesela pa bo mačje družbe. Spa je star 3 mesece, najden je bi popolnoma shiran, brez volje in moči, star cca. 1 mesec. V dveh mesecih je Spa, ob primerni negi, zrasel v pravega mladega črnega lepotca (ima sivkasto dlako po trebuščku), v rasti je že skoraj dohitel Oranžko, ki je 2 meseca starejša. Je izjemno, nežen, prijazen, miren in cartljiv muc. Je veterinarsko pregledan in oskrbljen (FIV in FeLV negativen). Zanj iščemo notranji dom in odgovorne skrbnike. Pogoj za oddajo je tudi kastracija, pri kateri nudimo pomoč. Ker sta mucka v tem času, ko skupaj bivata v začasnem domu, postala prava prijatelja in ker jima bo v nov dom lažje oditi skupaj, dajemo prednost za posvojitev tistim, ki bi želeli posvojiti oba. V primeru, da ju kdo posvoji skupaj, sterilizacijo in kastracijo v celoti krije društvo.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 3 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).