oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 181900

Potrebujem: zimska garderoba ( ženska oblačila-obutev)

05.11.2013:

Potrebujem ženska oblačila (36-42), (44-48) zimska hlače trenerke mikice z dolgimi rokavi puloverji puliji tunike spodnje perilo modrčke bunde jakne jope pajkice hlačne nogavice nogavice kape šale rokavice majice z kratkimi rokavi obutev ženska 39-40-41 škornje teniske ostala obutev kar ima ste za podariti če ima ste stvari ki jih več ne potrebujete pa ne veste kam z njimi jaz jih rade volje vzamem za sebe in za hčerke ker pač sem v teki stiski da ne morem kupiti si oblačila ne obutve in bi bila vesela vsake stvari samo če ste resni da podarite obleke in obutve prosim naj se javijo samo resni če niste resni jaz od tega žal nimam nič jaz pa potrebujem te stvari ker ne morem si kupiti nekateri pa imajo pa ne vedo kam dati jih drugi pa stvari potrebujemo bila bi vesela vsake pomoči kar boste mi podarili bom sprejela in vam hvaležna naj bol pa potrebujem zdaj za hladen dni ko prihajajo lahko pokličete na mobitel ali pišete na E-pošto o3o 616-377.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).