oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 182309

Podarim: Ohišje računalnika z napajalnikom, grafično kartico, ...

Vodice, 11.11.2013:

Kovinsko ohišje računalnika z napajalnikom, grafično kartico, disketnikom, CD/DVD optičnim pogonom, matično ploščo, procesorjem.
Diskov ni. Ena izmed komponent se očitno pregreva, saj se med delovanjem hitro pojavi vonj po zažganem, zato napravo podarjam kot ohišje z nekaj komponentami in ne kot računalnik. Grafična kartica je NVIDIA z VGA, DVI in HDMI izhodi. Procesor je Pentium Dual Core. RAMa je 2 ali 4 GB.

OHRANJENOST:   
Računalnik je bil kupljen konec leta 2006. Razen tega, da se ena komponenta pregreva (ne vem, katera), je vse skupaj dobro ohranjeno. Delovanje optične enote je nekoliko nezanesljivo (ob vstavitvi CD računalnik včasih "zmrzne" in je potreben ponoven zagon). Vse skupaj je uporabno pri sestavljanju "novega starega" računalnika ali za nadomestne dele.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).