oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 183151

Podarim: Odvoz starega železa - GORENJSKA

Kamna Gorica, 24.11.2013:

Podarim - odvoz starega železa, ( razno železo, hladilniki, peči, pralni stroji, akumolatorji, cevi, ....) Stem se danes preživljava s punco, tako da bi vas lepo prosil, če imate kaj nama podarite, lahko vama tudi očistiva okolico ali kar koli drugega, bila bi zelo hvaležna! (((GORENJSKA REGIJA))).

OHRANJENOST:   
Prosim, če bi pomagali, punca je ravno končala šola in ne dobi službe, jaz pa imam zdravstvene težave in zaradi tega ne dobim službe, edina možnost nama je da nekako plačava položnice je da se znajdeva po svoje! Hvala že vnaprej. Pokličite naa : 0 4 1 5 6 6 5 3 8 (Kristjan) (((GORENJSKA REGIJA)))

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).