oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 183567

Podarim: ♥ ♥ ♥ T I G I ♥ ♥ ♥

Trebnje, 30.11.2013:

Ljubitelju živali podarimo 4 mesece staro muco, ki smo jo kot slaba dva meseca starega mladiča rešili pred gotovo smrtjo - bila je odvržena sredi gozda. Mačka je sedaj izjemno socializirana in ljubeča, zelo hitro raste in je zdrava. Opravila je tudi veterinarski pregled in je razglistena in brez bolh. Čez en mesec bo primerna za sterilizacijo, katere stroške smo pripravljeni kriti sami, v kolikor jih nebi mogel novi skrbnik. Je pa zelo lepa in zelo prilagodljiva saj se je popolnoma navadila na bivanje v hiši. Obdržati je ne moremo saj imamo v atriju psa, ki ne sprejema mačk in ker živimo zraven zelo prometne ceste.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 4 mesece



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).