oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 183971

Podarim: MURI IŠČE DOBER DOM!!!

Hrastnik, 06.12.2013:

Muri je star okoli 6-7 mesecev in je res srčkan muc, je prijazen, družaben in živahen falot. :) Resnično obožuje človeško družbo, prav tako pa je navdušen nad drugimi mucami, še rajši pa ima kužke. Res se rad igra, rad ima raznorazne igračke, katere veselo premetava naokoli in jih nosi v gobčku kot majhen kuža. ;) Muri je kastriran, veterinarsko oskrbljen, razglisten, razbolhan in FIV/FeLV negativen. Išče notranji dom, kjer ga bodo imeli res radi, ga razvajali in z veseljem delili svoj čas z njim. Njegova zgodba se je začela na ulici... Bil je suh, lačen in prestrašen muc, ki je iskal svoje mesto pod soncem. Kaj vse se je dogajalo z njim preden je naletel na dobre ljudi, žal, ne vem. Vem pa, da je za svoje rosne mesece dal veliko preveč skozi. Zdaj je končno spoznal radost in lepo plat življenja, ki je prej ni poznal. Zato si zanj resnično želim krasen dom, ker to je res najmanj kar si zasluži. In vem da tisti, ki ga bo sprejel v svoj dom in v svoje srce, bo lahko presrečen, da bo delil svoje življenje s tako čudovitim muckom kot je Muri. ♡

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 7 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).