oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 184306

Potrebujem: ojla mene zanima ce ma gdo viska in podari oblacila za puncko st 100 i

11.12.2013:

Ojla mene zanima ce ma gdo viska cunje za puncko lepo ohranjene za v vrtec ali jih ne potrebuje vec in jih podari st100 in 104 tople hlace za zimo, kvabojke, jopce, majcke z dovgimi rokavi, zabe in obutev tople skornje za zimo in teniske st 25.pa ce ma gdo viska ali ne potrebuje vec delujoc mobitel z fotoaparatom in da ma rezo za spominsko kartico lahko je nokija ali kere druge znamke lepo ohranjen delujocmoj se ugasa obcasih dela obacih pa ne rabim ga nujno cimprej.prosim poklicite me sam resni.gorenska regija radovljica, lesce, begunje, brezje mosnje okolica. sem resna bodite tudi vi... 0 3 0 2 6 2 4 5 6 tina sem iz okolice radovljice.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).