oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 184488

Podarim: Walky - talky Spiderman - Pošiljanje po pošti žal ne pride v pošte

Žalec, 14.12.2013:

Podarim samo družini ali materi samohranilki , ki je v denarni krizi!! Prosim bodite pošteni in pišite, če res nimate denarja za nakup božičnih daril.
Walky talky Spiderman rabljeni 5 minut, kupljeni v Lidlu. Imajo nove baterije in so pripravljeni za takojšnjo uporabo. Visokotehnološki videz s simulacijo digitalne kamere
funkcija "morsejeve lučke" omogoča, da svojim prijateljem diskretno pošiljate kodirana sporočila v temi
doseg prenosa do 100 metrov (na prostem)
2 kosa, s sponko za pas v Spiderman videzu
primerno za otroke starejše od 3 let
vastomaz(@)gmail.com (brez oklepajev) Pošiljanje po pošti žal ne pride v poštev !! Pošiljanje po pošti žal ne pride v poštev !!

OHRANJENOST:   
Novo, samo sprobano ! Slika je simbolična, podarjajo se samo Walky - talky Spiderman. So pa identični kot na sliki. Samo osebni prevzem lahko dostavim v loku 10km od Žalca. Pošiljanje po pošti žal ne pride v poštev !!

DARUJEM: socialno ogroženim




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).