oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 184656

Podarim: Parni sterilizator Philips Avent

Ljubljana, 18.12.2013:

Podarim delujoč rabljen parni sterilizator Philips Avent za 6 stekleničk.

OHRANJENOST:   
Bil je veliko rabljen, plastika ima nekaj kozmetičnih napak, pokrov na dnu je malenkost odstopil, kar ne moti delovanja, potrebno pa ga je tudi očistiti vodnega kamna (z alkoholnim kisom ali citronsko kislino). Deluje, vendar ima eno napako - če boste želeli sterilizirati dvakrat zapored, ga boste morali najprej ohladiti, sicer javlja, da je v njem premalo vode. Lahko počakate, da se sam ohladi ali pa ga splaknete z mrzlo vodo. Morda je problem samo v tem, da se je nabral kamen na grelcu in bo težava odpravljena s tem, da ga očistite. Za običajno rabo pa smo le redko potrebovali dva zaporedna cikla. Priložena je merilna posodica za vodo, originalno priložene stekleničke in prijemalke ni. Sem iz Ljubljane.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).