oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 185982

Podarim: Podarim manjšo omarico

Ljubljana - črnuče, 12.01.2014:

Podarjam manjšo omarico svetlo rjave barve. (širina 107,5cm višina 75,5cm, globina 36,5cm). Oglasim se na klice, na smsje ne odgovarjam, prav tako ne morem vračati klicev. Podarim prvemu, ki pride. Rezervacij zaradi slabih izkušenj ne sprejemam in prosim za razumevanje. Brez težav pomagam pri prenosu in natovarjanju v vaše vozilo.

OHRANJENOST:   
Omarica je lepo ohranjena (torej nima vidnejših prask), je pa bila kot nova najbrž (nisem prvi lastnik, tako da zgolj predvidevam) nekoliko nahitro sestavljena, tako da bi bilo določene zadeve potrebno malce utrditi (predvsem "pokrovi" oz. sprednji deli predalov ostanejo v rokah ob sunkovitem odpiranju). Drugih posebnosti nisem opazil.

DARUJEM: komurkoli




OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).