oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 187179

Podarim: Zapuščena muca

Celje, 01.02.2014:

Podarim muco staro priblizno 6 mesecev. Najdena je bila zapuscena v grmovju ob cesti, kjer je zalostno klicala na pomoc. Zelim si, da bi najdenka nasla dom, kjer jo bodo imeli radi in bodo imeli zanjo dovolj casa, saj je zelo rada v druzbi. Poleg tega, da se zelo rada boza (in to tudi zelo jasno pove), je zelo zivahna in igriva. Navajena je zivljenja v stanovanju, zato se oddaja kot izkljucno notranja muca ali z izhodom na vrt cez dan, ce si tega zeli. Muca je sterelizirana, razbovsena in razglistena. Navajena je na macji wc. Muca je res nekaj posebnega, zato si zelim, da bi kmalu nasla nove ljubece lastnike.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 6 mesecev



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).