oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 188454

Potrebujem: RES NUJNO DO ČETRTKA 27.MAR do 45 m3 stanovanje v Mariboru 300e varš

25.02.2014:

Regija: Podravska
Kraj: Maribor
Predel: Ostalo
Stanovanje: najamem
Tip stanovanja: 1-sobno
Velikost (m2): 45,00
Kraj ali naselje: PROSIM NUJNO DO POJUTRIŠNJIM-ČETRTEK
Leto izgradnje: 1900 Ime in priimek agenta: Maja
Tel. številka: 0,7,0,2,3,2,2,5,6, Dodatni opis:
RES NUJNO, POGODBO V ČETRTEK NAJKSANEJE zaradi subvencioniranja najemnine, ker bi vsi višje akontacije kar pa lahko jaz takoj dam "LE" 300 €, nato do 15.marca ostalo in vsak mesec nato za najemnino najmanj eno leto zagotovilo s strani Mestne Občine plačilo najemnine do vsakega 15. v mesecu. Selim se zaradi nemogočih razmer v sedanjem najemu zaradi brezbrižnosti najemodajalca (odtoki NE požirajo, v kuhinji iz cevi poplavlja kuhinjo, peči po priporočilu dimnikarje NE SMEM kuriti, ker je vse doma in na pol zgrajeno ter razpada, plus najemodajalec mi redno hodi gledat skozi okna v hiši in me nadere, kaj bi pa zdaj rada kurila...) Sem sama z 11 mesečnim sinom, ki ga niti skopat ne morem v kopalnici, ker je premrzlo. SEM RESNI REDNI PLAČNIK, ki sem se le nasankala v selitvi v to hišo in v dveh tednih nisem naletela na možnost vselitve brez oziroma s polovično akontacijo in drugo polovico čez 14 dni... Nisem si predstavljala, da je to lahko takšna ovira. V stanovanju potrebujem: bano in balkon ter opremljeno kuhinjo s štedilnikom na plin in hladilnikom ter pomivalnim koritom. Ostalo je lahko neopremljeno.Mora pa biti blizu mestni potniški promet postaja ( Pralni stroj in kavč imam svoj, vendar bi šlo tudi tako, da kavč pustim tukaj, če vam ni vašega ven za devat) Če mi lahko kdo pomaga iz te zagate do četrtka, kajti v nasprotnem primeru....ne vem kam pišuka :) ... PROSIM Lp, Maja W.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).