oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 188638

Podarim: TROSED IN ŠTIRISED

Celje, 28.02.2014:

Sedežno garnituro sestavljata trosed in štirised. Štirised ima dolžino 1,95, ima udobno sedišče globoko 62 cm, trosed pa je malo manjši.. Garnitura je stara 4,5 leta. Material oblazinjenja podoben plišu, barva rjavkasta, rahel vzorec...
Obe garnituri se raztegneta v udobno in veliko ležišče, vsako za najmanj 2 osebi... .Ležišča niso bila nikoli uporabljena.

OHRANJENOST:   
Garnituri sta bili ves čas prekriti, zato sta dobro ohranjeni in čisti. Imata dve hibi: pri večji je potrebno zamenjati en kolešček, na enem delu je morda notranje polnio malce bolj stisnjeno (na oko se to ne vidi) Pri manjši pa je na enem delu ob strani vidna manjša raztrgnina blaga, (posledica nepazljive nošnje iz dnevne sobe v garažo)

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).