oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 190330

Menjam: Oblačila št. XS, S in obutev 37/38.

Maribor, 30.03.2014:

Oblačila št. XS, S in obutev 37/38. menjam za Oblačila in obutev v isti velikosti..
Ponujam različna oblačila v velikosti S- 36/38, ki jih ne nosim več ali pa jih sploh nisem nikoli oblekla. Na voljo pa je tudi nekaj obutve v velikosti 37/38. Menjam samo za oblačila ali pa tudi z obutvijo, vse v isti velikosti.

OHRANJENOST:   
Oblačila so po večini odlično ohranjena. Na voljo so 3 kavbojke, 2 dolge hlače, 2 kapri hlače, legice, 2 mini krila, 2 krila čez koleno, 3 oblekice z rokavi, več puloverjev z dolgimi rokavami, več tanjših majčk z dolgimi rokavami, ogromno majčk s kratkimi rokavami, plašč, 2 srajci, trenerka,3 suknjiči in tudi murin kostim. Barve so različne, pošljem pa tudi slike. Najboljši bi bil osebni prevzem, lahko pa tudi pošljemo po pošti.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 100 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).