oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 192442

Menjam: klavir v kovčku

Ljutomer, 06.05.2014:

Klavir v kovčku menjam za menjam za nekaj,kar je primerno za fantka.
Ta klavir je kot klavirska harmonika le da je razlika v tem da nima meha in je na elektriko.spravljen je v kovček. klavir je star a na nekaterih glasovih deluje normalno.na celesti 1 tipka ne deluje, flaute 5 tipk ne dela, na harmoniki deluje vse, na tutti tudi delujejo vse tipke, eng, harmoniki delujejo tudi vse, na piccolo 1 ne dela dve pa malo, na celesti 1 ne.na teh ko ne delujejo tipke se sliši le neko pihanje verjetno bi jih bilo potrebno uglasiti.na onih treh pa delujejo vse tipke tako da se lahko zaigra.so pa nekatere tipke malo bol gor.so pa tipke popisane večina z črnim flumastrom je pa nekaj tudi rdeče vmes.sem pa poskusila spraviti dol z vlažno krpo a ne gre dol samo razmazala se je barva.moral bi biti aceton ga pa nimam.so pa se števila napisala zaradi lažjega igranja, ker če otrok ne pozna not lažje igra po številkah.ja pa klavir precej težak zato je najbolje če bi bil osebni prevzem.

OHRANJENOST:   
že omenjeno.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 15 EUR

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).