oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 192493

Podarim: televizija barvna-katodna GORENJE

Križevci pri Ljutomeru, 07.05.2014:

Pred kratkim smo zamenjali katodno žarnico, tako da vse dela. Boljša slika kot pri marsikaterem LCDju nižjega ranga. Saj bi jo obdržali, če bi imeli prostor, tako da upam, da bo komu prišla prav in je ne bo vzel zaradi kakih kovin v tv-ju.

OHRANJENOST:   
Tv je bil sproti servisiran, nima nobenih poškodb, starost je tam med 7-10 let, smo prvi lastnik in z vsemi predmeti ravnamo pazljivo in nič ne mečemo vstran po nepotrebnem, raje damo komu v ponovno uporabo, dokler je vse v redu. Podarjamo zaradi večje nabave. Prosimo, da me kontaktirate po emailu, saj večkrat pazim majhnega otroka, ki večji del dneva spi. Edina pomanjkljivost tv-ja je njegova teža, kar pa ni nič posebnega za tovrstne naprave. Za prevzem se lahko dogovorimo , če pridete sami ali pa če vam pripeljemo, v kolikor ni predaleč.

DARUJEM: komurkoli


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).