oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 192723

Menjam: Ponudba zelo resen in pošten med posamezniki

Celje, 12.05.2014:

Ponudba zelo resen in pošten med posamezniki menjam za finančne pomoči.
Ste projekt in potrebujejo za financiranje, slab kreditni zapis ali potreba penez plačati račune, sklad za naložbe v podjetja. Torej če potrebujete kredit ne oklevajte v stik z mano, če želite izvedeti več o mojem pogoji. Prosim, kontaktirajte me neposredno po elektronski pošti: PS: ljudje ne resno opusti.

OHRANJENOST:   
Mi smo tukaj za podporo najbolj obubožanim in v boju proti Revščina tako nudimo posojila, kratkoročne, srednjeročne in dolgoročne izraz. Imate finančne težave, ste prepovedane banke, priključen, ali ste v stiski finance zaiti ki gre gor vaš projektov, nepremičninske posojilo. Nudimo posojila posameznikom in trgovci s hitrostjo 2 % v letu z najvišjo hitrost in največjo zanesljivost. Boste dobili vaše posojilo 72 ur po vaši zahtevi in brez protokoli.

OKVIRNA VREDNOST PREDMETA MENJAVE: 2000 EUR



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).