oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 194200

Podarim: Ženska oblačila in obutev SMALL oz. 36

Ljubljana, 10.06.2014:

Podarjam ženska oblačila in ene balerinke. Balerinke so velikosti 36. Ženska oblačila so majice, oblekce itd. Nekatere stvari so kot nove, druge malo bolj obrabljene. Številka oblačil je večinoma 36 oz. small. Obenem podarjam še nekaj kozmetike, uhane in sončna očala. Prosim, da se javijo samo socialno ogroženim, ker ne podarjam tistim, ki rabijo še 20 cunj več v že tako prenatrpani omari. Rada bi podarila kakšni punci ali ženski, ki nima.

OHRANJENOST:   
Balerinke so odlično ohranjene, oblačila od novih do boj obrabljenih, uhani skoraj nič nošeni, očala nošena, vendar odlično ohranjena...Oseben prevzem je preferiran.

DARUJEM: socialno ogroženim


OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).