oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 194321

Podarim: hyacinth Ara papagaji

Ljubljana - poštni predali, 12.06.2014:

I res potrebujejo, da najdejo moj hijacinte Ara papagaji dober dom kmalu to novo leto. in ne boste našli Ara papagaji ta sladek in ljubek! boste zares zaljubila v njih, ko jih spoznal. Resne poizvedbe samo!!!! imam vezan par Hyacinth makai. ročno redijo, mirne in govoril, zelo ljubeča in ljubeč ptice za ljubeč dom. so igrivi, komično, nagajiv, zelo inteligenten in zelo topel in ljubeč. papagaji imajo dobro - zaslužen ugled, relativno mirne ptice, odlično perja in zdrava. govorijo veliko, smeh, igra in ne trike, ko se jim zazdi. prav tako uživajo večerji z nami. imajo radi sir off vaše chili, pizza, grozdje, ananas, papaja, mandlji, arašidi, orehi in jajca enkrat v nekaj časa. Res mi je, da jih proda, vendar se zaradi okoliščin izven mojega nadzora, imam s krajšim
z njimi.

STAROST ŽIVALI / RASTLINE: 12 tednov



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).