oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 195001

Potrebujem: nujno potrebujem fantovska oblačila 128-130 in obutev

25.06.2014:

Nujno potrebujem oblačila za fanta starega 7 let številka 128-130 poletna ( kratke hlače mikice z dolgimi rokavi in kratkimi hlače dolge trenerka spodnji del lahko tudi komplet spodnje hlačke nogavice kopalke jakne kape na šil trake za ušesa in če bi imeli drese ki jih zbira od nogometašev lahko so tudi ostala oblačila če jih ima ste zimska in jesenska tudi bi prav prišle ker pač ne morem kupiti pa vaši otroci več ne nosijo pa ne veste kam z njimi bom jih vesel za fanta obutev pa nosi 30-32 lahko so tudi od zime do jeseni in poletna ( potrebujem posteljnino 190x200 jogi rjuhe vzglavnike prešite odeje brisače velike in srednje kuhinjske krpe vse pride prav če si ne moreš kupiti upam da razumete kako je to.

OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).