oglasno sporocilo
Partnerji:
Botrstvo - Vrnimo otrokom prihodnost!
Številka oglasa: 195436

Potrebujem: vaše finančne potrebe

02.07.2014:

Pozdravljeni Sem resen posebej francosko državljanstvo, osebna posojila preproste postopke, za vse namene upravičencev zaposlenih in uslužbencev s polletnim 3 mesece ali na delu v tujini, ki živi v Franciji, Belgiji, Kanadi in Evropi. Posojilo Namen Vsi uporabe: - izboljšanje kakovosti življenja - izvajanje projektov: avtomobili, pohištvo, potovanja, itd. Ni videl dokaze, potrebne za podporo osebi v težkih razmerah, je ta pluralistično vizijo in stanje mednarodnih naložb me je pripeljalo do nove vrste naložb, ki je pripravljen. Dejansko sem CFO s kapitalom se bo uporabljal za zagotavljanje posojil poštenim posameznikom, ki potrebujejo finančno podporo, da bodisi ustvariti donosne dejavnosti je zagotoviti boljšo prihodnost s TEG 2%. Hočem ti povedati, da sem pripravljen, da vam odobri posojilo v višini 5.000 do 10 milijonov €. elektronska pošta:



OGLAS JE POTEKEL - KONTAKT NI VEČ NA VOLJO
Pozor: Ob prevzemu darovanih predmetov vam priporočamo sklenitev darilne pogodbe, ki si jo lahko natisnete s klikom tukaj. S tem se izognete morebitnim kasnejšim sporom z darovalcem.
Darovalec ima vso pravico izbrati obdarovanca oziroma odkloniti daritev. Na poslani e-mail vam ni dolžan odgovoriti. "Kdor prej pride, prej melje" NE VELJA. Kličite ob razumnih urah (po 9. uri dopoldan ter pred 20. uro zvečer).